Информация

за мен

Кой съм аз ?

професионален DJ

Казвам се Мирослав Матейски, роден и израснал в град Пловдив.

Първите ми опити на пулта и с микрофон в ръка направих през далечната 2007-ма година. Началото беше дадено от баща ми, който също е професионален DJ с над 30 години стаж. Неговият бизнес беше и причината да се запаля страстно към музиката още от дете, а в последствие да продължа наследството като също стана професионалист в тази сфера.

Началото беше по-скромно, с участия на малки събития и детски партита. С времето постепенно започнах да трупам опит и неусетно започнах да водя и озвучавам доста по-големи и по-отговорни тържества като балове, фирмени партита и най-вече сватби.

През годините заедно с работата вървеше и образованието ми. Завърших Английска филология в Пловдивският университет „Паисий Хилендарски“, което ми даде възможност да водя събития и на английски език.

Обожавам работата си и се старая всеки, който работи с мен да получи максимален професионализъм и индивидуално отношение към нуждите си. Сватбите са най-голямата ми страст. Доверието, което получавам от клиентите си да направя един от най-специалните дни в живота им незабравим и забавен ме кара да се гордея с постигнатите в годините резултати. Приключението DJ ми дава възможност, вече близо 15 години, да обикалям цяла България, да се срещам с много различни хора и да споделям страхотни моменти!